Pastasalade met boontjes en feta

Een makkelijke pastasalade, waar de meeste ingrediënten in huis zijn, of makkelijk en snel te
gebruiken zijn.

Deze pastasalade kun je koud eten, of lauwwarm.

Lekker als het buiten wat warmer weer is, of juist als warme pastasalade als het buiten wat kouden is.

Ingedrienten voor 4 personen
  • 12 kerstomaten
  • 400 gram spirelli of keine pasta
  • twee gele paprika
  • 150 gram feta
  • handvol rucula
  • Zwarte peper
  • olijfolie                
Bereiding.
 
Voorbereiding: Spoel de paprika goed af en verwijder de zaadjes  en snij in kleine blokjes. Halveer de tomaten.

Kook de spirelli of een andere soort pasta naar keuze goed gaar (lees de gebruiksaanwijzingen op de verpakking). Giet af en laat uitlekken.

Dop de boontjes en blancheer ze rond de 5 minuten in zout water. Dan in koud water en laat afkoelen.

Meng de pasta met de paprika en boontjes de tomaten en de rucola. Verbrokkel de feta en strooi over de pastasalade.

Kruid het slaatje met peper uit de  en enkele druppels olijfolie. en KLAAR ENJOY

Kommentare