Sperziebonenfriet

Ooit heb ik een keer sperzieboontjes met een yoghurt-kaneel-dressing gegeten. Dat was in een Libanees restaurant in Engeland.

Hier heb ik mijn eigen kindvriendelijke variatie opgemaakt. En om er een echt kindervriendelijk snack van te maken mochten de sperziebonen vandaag met de handjes gegeten worden. Lekker dippen in de yoghurtsaus!

Sperziebonenfriet met yoghurt-kaneel-dip
Snack- 4 personen
Ingrediënten:
- 300 gram sperziebonen
- 150 ml volle yoghurt
- 1/2 teentje knoflook (geperst of fijngewreven met wat zout)
- 1 theelepel kaneel
- Zout en peper

Bereiding
De sperziebonen schoon maken, en de sperziebonen koken in ongeveer 6 minuten.

Meng de yoghurt met de knoflook en de kaneel.

Breng de dip op smaak met wat zout en peper.

Giet de sperziebonen af en spoel ze kort af met koud water.

Serveer dip in een apart bakje.

Kommentare